Τι κάνει το Moroccanoil Oil Treatment μοναδικό;

01/08/2023

Το Moroccanoil Treatment ονομάστηκε πρόσφατα το #1 λάδι περιποίησης μαλλιών στις ΗΠΑ.


Ορίστε μερικοί λόγοι:

1. Είναι ένα πραγματικό multitasker.
Φριζάρισμα και ατίθασες μπούκλες; Τέλος. Θαμπά μαλλιά; Τέλος. Θρέψη, ξεμπέρδεμα, επιτάχυνση του χρόνου στεγνώματος με το πιστολάκι, δημιουργία βάσης για styling. Το Moroccanoil Treatment τα κάνει όλα—και επειδή λειτουργεί σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά, μπορεί να λειτουργήσει ως τα πάντα, από το τέλειο προϊόν προετοιμασίας έως ένα γρήγορο φινίρισμα.

2. Λειτουργεί για όλους τους τύπους μαλλιών.
Μία από τους πιο κοινούς μύθους σχετικά με τα έλαια μαλλιών είναι ότι μπορούν να αφήσουν τα μαλλιά σας λιπαρά. Το Moroccanoil Treatment καταφέρνει να παρακάμψει αυτή τη συγκεκριμένη παγίδα και όχι μόνο απορροφάται γρήγορα, αλλά διατίθεται και σε ειδική σύνθεση για λεπτά ή ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Το Moroccanoil Treatment Light προσφέρει όλα τα ίδια οφέλη με το πρωτότυπο, αλλά είναι πιο ανοιχτό τόσο στην υφή όσο και στο χρώμα.3. Βοήθησε να μπει το έλαιο argan στον χάρτη.
Δεν είναι όλα τα έλαια ίδια—και τα οφέλη του ελαίου argan είναι τόσο πολλά, που η Moroccanoil το συμπεριλαμβάνει σε κάθε προϊόν που παράγει. Το χαρακτηριστικό συστατικό είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και απαραίτητα λιπαρά οξέα, καθιστώντας το ιδανικό για ενυδάτωση και θρέψη μαλλιών - δέρματος. Όταν το Moroccanoil Treatment ξεκίνησε πριν από πάνω από μια δεκαετία, βοήθησε επίσης να ξεκινήσει μια παγκόσμια εμμονή με το έλαιο argan που εξακολουθεί να είναι ισχυρή.

4. Μυρίζει απίστευτα.
Με το μείγμα μεσογειακής έμπνευσης από πικάντικο κεχριμπάρι και γλυκές λουλουδένιες νότες, το άρωμα Moroccanoil Treatment είναι άμεσα αναγνωρίσιμο - και, όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν οι θαυμαστές, προκαλεί σχεδόν εμμονή. Το Fragrance Originale εξακολουθεί να εμφανίζεται σε όλα τα προϊόντα για τα μαλλιά και είναι τώρα διαθέσιμο ακόμη και ως προσωπικό άρωμα στο Hair & Body Fragrance Mist (το προϊόν με το μεγαλύτερη ζήτηση ποτέ).
*Πηγή: The NPD Group/U.S. Prestige Beauty Total Measured Market.


Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική